petak, 1. prosinca 2017.

ČAK I KADA JE DOBAR BRAK MUŠKARAC PATI OD OVIH NEKOLIKO STVARI. OVO SU NAJVEĆI MUŠKI STRAHOVI



U danasnje vrijeme muskarci nisu ni svjesti da imaju neke od strahova. veliki broj zena bi pomislilo da nema apsolutno nikakve sanse ali to je jedna od stereotipa.


Sada cemo vam pokazati koji su najveci problemi koji muskarci imaju:



VISINA

u 99,9% slucajva svaki muskarac zeli da bude veci od svoje djeovjke. Muskaraca koji je veci od svoje djevojke to predstavlja apsolutno odlicnu vezu.


IZGLED

Zensko od kako se rodi, ono vodi o svom izgledu, da su uvijek vitke, sredjenje itd. Dok muskarcima to i ne bas cesto pada na pamet. Danas je se to drasticno promjenilo, jer danas vidimo da u teretanama 90% vidjamo muskarce.
PHOTO: by Milutinovic



NOVAC

U danasnje vrijeme koliko god se volili, bili sretni uvijek postoji ono “ali”. Kada je sve idealno partner razmislja da li ima dovoljno finasija, da li ce sta zatrebati jos itd.. Djevojke kada je sve idealno zele samo paznju, brigu i postovanje. Osim ako vasa dejvojka vas ne gleda kao bankomat, ond se zapitajte da li zelite provesti ostatak zivota sa njom.



DLAKE

Najveci problem danasnjice u muskoj populaciji jesu dlake. Ako ima previse dlaka onda je neuredan, ako je sav obrijan, izdelipiran onda nije muzevan.

LJUBOMORA

Skoro nikada nece cuti od muskarca da je ljubomoran, sigurno postoji neka osoba kada pricate o njoj da u tom trenutku mu ne godi. To ce te najbolje vidjeti po njoegovoj reakciji tijela, govora i ponasanja.

0 komentari: