nedjelja, 3. prosinca 2017.

Obiteljski pas odgrizao pedofilu penis i testise kada je pokušao silovati sestre (tri i šest godina)!




Nikad nisam čuo ništa slično. Krikovi koji su se čuli podsjećali su na horor film. Trajalo je gotovo 20 minuta”

Obiteljski pas otkinuo je pedofilu penis i genitalije kada je, provalivši kroz prozor spavaće sobe ,izvadio penis i krenuo silovati sestre, trogodišnju i šestogodišnju djevojčicu.

Randle James iz Arkansasa, popeo se na prozor 1. kata male obiteljske kuće i ušao u sobu u kojoj su dvije sestre spavale. Izvadio je penis i krenuo silovati trogodišnju djevojčicu.

U tom trenutku obiteljski pas Pitt Pull terijer skočio je na nasilnika. Pas je silovatelju doslovno progutao penis i testise. Jauci silovatelja probudili su roditelje koji su pozvali policiju. Napadač je toliko jaukao da nije ni pokušao pobjeći.

James je hitno prebačen u bolnici ali mu liječnici nisu uspjeli spasiti genitalije. Toliko je krvario da su mu jedva spasili život. Jedan lokalni stanovnik je rekao novinarima:

“Mislim da je probudilo cijelo susjedstvo. Nikad nisam čuo ništa slično. Krikovi koji su se čuli podsjećali su na horor film. Trajalo je gotovo 20 minuta”

”Trenutno istražujemo pritužbu zbog pokušaja seksualnog zlostavljanja. Privesti ćemo osumnjičenog čim se oporavi od ozljeda”, izhjavio je glasnogovornik policije.

0 komentari: