nedjelja, 3. prosinca 2017.

ZASTRAŠUJUĆA ISTINA O PEDOFILIMA U SRBIJI: Predstavila se kao Jeca (14) evo šta su joj pisali!



Devojka koja se predstavila kao Jeca2002, odnosno 14-godišnjakinja, otišla je na poznate domaće čet sajtove. Kako je već u nadimku istakla godište, očekivala je pedofile, ali ne u ovolikoj meri.
Kako kaže, za manje od 2 minuta javilo se 20 pedofila, polovini čak nije ni stigla da se javi, prenela je na svom blogu Tamni oblak.




"Imam 45, 48, 52 godine… da li ti to smeta?” – je najčešće pitanje.




"Nisam pedofil. Samo volim da se dopisujem sa mlađim osobama. Stariji ljudi su dosadni", naveo je drugi.

"Jeste da imaš samo 14 godina ali izgledaš kao devojka, ne kao devojčica", samo su neke od zastrašujućih poruka koje je dobila.





Kako bi pedofili bili sigurni da iza nadimaka stoje zaista devojčice, obično traže video poziv pre ugovaranja viđanja.




"Pedofilija je ogromni problem koji mora pod hitno da se rešava. Nemam ideju odakle bi se počelo, samo znam šta mora da bude rezultat. Marijinim zakonom je uveden registar pedofila i silovatelja, ali su u njemu pošteđeni napasnici koji su već počinili krivično delo, tj, u njemu će se naći samo”novi” pedofili i silovatelji.To pod hitno mora da se menja. U registru moraju da stoje SVI osuđivani pedofili a njihova imena i adrese moraju biti dostupne svim roditeljima, bez posebne sudske dozvole", navela je blogerka.






"Smučilo mi se da svaki dan čitam u novinama kako je novo dete napadnuto ili ubijeno.Ovo je bio moj eksperiment da vidim koliki je broj pedofila i šokirala sam se rezultatom. Nadam se da će se zakoni u skorije vreme promeniti. Što strožiji zakoni, to zdravije društvo", zaključuje ona.





0 komentari: